Menu
Your Cart

Όροι Χρήσης

  1. Αρχική
  2. Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης :

ΓΕΝΙΚΑ

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της www.armymania.gr από τον επισκέπτη ή χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, οι οποίοι ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας.  

Συνεπώς, ο επισκέπτης ή χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και αν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. 

Ο επισκέπτης ή χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της  www.armymania.gr, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

 

H ιστοσελίδα www.armymania.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (ΑΦΜ: 095312392, ΔΟΥ: ΙΖ' Αθηνών, Έδρα: Άγρας 8, Αθήνα 11635), με δραστηριότητα την Εμπορία Ειδών Ένδυσης, Υπόδησης, Ειδικού Εξοπλισμού, Επιβίωσης και Κάμπινγκ.

Πάγιος σκοπός της Armymania είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) www.armymania.gr δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρία μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

 

Ο σχεδιασμός, το κείμενο, τα γραφικά και οι ρυθμίσεις της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία της Armymania.  Επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων, κάθε κείμενο ή εικόνα που φέρει τα σύμβολα ® , ™ , © είναι σήματα ή καταχωρημένα σήματα και χρησιμοποιούνται κατόπιν αδείας των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.
 
 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Μπορείτε να δείτε πως χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας στην Πολιτική Απορρήτου. Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της Armymania από τον επισκέπτη ή χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.
 

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ


H www.armymania.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) για ασφαλή και κρυπτογραφημένη περιήγηση σε ολόκληρο το περιεχόμενό της ιστοσελίδας. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες που μεταδίδονται μεταξύ του χρήστη ή επισκέπτη και της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων προσωπικών πληροφοριών και των εμπορικών συναλλαγών. Το πιστοποιητικό SSL της Armymania έχει εκδοθεί από την Let's Encrypt.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση ιστοσελίδων στους χρήστες τους και για την κρυπτογράφηση μεταφερομένων δεδομένων μεταξύ αυτών. Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός χρήστη ή επισκέπτη και μιας ιστοσελίδας να κρυπτογραφούνται από το πρόγραμμα αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το πρόγραμμα αποδοχής, προστατεύοντας έτσι ευαίσθητα δεδομένα κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει αν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

 

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως οφείλετε να σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε έναν κωδικό που είναι δύσκολο για κάποιον να τον μαντέψει κατά τη δημιουργία λογαριασμού. Χρησιμοποιήστε ένα συνδυασμό γραμμάτων, αριθμών και ειδικών χαρακτήρων. Αν κάποιος γνωρίζει τον κωδικό σας μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

 

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα, τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές λιανικής πώλησης τους και η διαθεσιμότητά τους βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.armymania.gr και είναι προσβάσιμα από όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν που τους ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στην εικόνα του προϊόντος. Οι τιμές χονδρικής πώλησης είναι διαθέσιμες μόνο κατόπιν ταυτοποίησης πελάτη χονδρικής και ενεργοποίησης λογαριασμού χονδρικής (για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας email)

Η Armymania καταβάλλει όλες τις δυνατές προσπάθειες έτσι ώστε να παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το κάθε προϊόν (χαρακτηριστικά, τιμές, κτλ.). Ωστόσο, προκειμένου να περιοριστούν τυχόν λάθη, θα σας συνιστούσαμε πριν την οποιαδήποτε ολοκλήρωση αγοράς σας, να επικοινωνείτε μαζί μας σε περιπτώσεις που οι τιμές ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό είναι πέραν των συνηθισμένων και λογικών.
 

 

 

Η καταχώρηση παραγγελίας δε συνεπάγεται αυτόματη δέσμευση του αποθέματος.
Σε περιπτώσεις χαμηλού ύψους αποθέματος, η www.armymania.gr 
διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει κάποια παραγγελία ή μέρος αυτής, εφόσον η διαθεσιμότητα σε σχέση με την ζήτηση αποδειχτεί ανεπαρκής. Στην περίπτωση αυτή θα πραγματοποιηθεί άμεση ενημέρωση. Η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και την συλλογή των προϊόντων.

Σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ενδέχεται να διενεργούνται ειδικές προσφορές και εκπτώσεις, στα πλαίσια προωθητικών ενεργειών της εταιρίας, οι οποίες θα ισχύουν μόνο για καθορισμένα προϊόντα και μόνο για αγορές μέσω της ιστοσελίδας www.armymania.gr

Στις τιμές που αναγράφονται κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), με εξαίρεση τους πελάτες χονδρικής, οι οποίοι βλέπουν τον ΦΠΑ μόνο αθροιστικά στο καλάθι αγορών τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.armymania.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.
 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

 

Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελούν συνάψεις σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003) και στην απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017.
Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νόμιμους εκπρόσωπους νομικών προσώπων.
 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή, σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής οφείλεται σε λάθος της εταιρίας, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος, υπό την προϋπόθεση πως η επιστροφή θα γίνει με την μεταφορική εταιρία ACS Courier.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης  Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε τo παραστατικό πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με μεταφορική εταιρία (courier) και μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρίας. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του. Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται. H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

Armymania
2ο χλμ. Σπάτων-Πικερμίου
Σπάτα 19004


Η Armymania θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας δίνει το δικαίωμα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@armymania.gr.

ΔΙΑΦΟΡΑ

 

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η Armymania δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Σε περιπτώσεις που έχετε καταχωρήσει μια ηλεκτρονική παραγγελία και κατά την παραλαβή διαπιστώνετε ότι λείπει κάποιο (ή κάποια) προϊόν από τη συνολική παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διευθετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται και να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που δεν παραλάβατε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: H www.armymania.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Σε περίπτωση μη παραλαβής των παραγγελθέντων προϊόντων και εφόσον έχει παρέλθει αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία με την ΚΥΑ 70330/2015, και την Απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017 (άρθρο 8) προβλέπεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο Πελάτης έχει πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από το ηλεκτρονικό κατάστημα και διαμένει στην ΕΕ μπορεί να χρησιμοποιήσει τον επίσημο ιστότοπο για εξωδικαστική διευθέτηση της διαφοράς.

ΕΣΠΑ Armymania